Delta Fondacija
Podešavanje prikaza     |     Srpski  -  English

Podrška osobama sa invaliditetom

U okviru projekata „Podrška osobama sa invaliditetom“ realizuju se akcije koje su namenjene deci i odraslima sa invaliditetom.
20. novembar 2014
Univerzalni dan deteta

    Udruženje za pomoć MNRO „Živimo zajedno“ i Centar za smeštaj dece i omladine sa invaliditetom u saradnji sa Delta Fondacijom, obeležili su Univerzalni dan deteta u Centru „Sunce“, na Bežanijskoj kosi.

    Deca bez roditeljskog staranja i deca sa invaliditetom uz igru, ples i najlepše dečje pesme u izvođenju Minje Subote, simbolično su proslavila Univerzalni dan deteta, koji se po preporuci Ujedinjenih nacija obeležava 20. novembra.

    Osim lutkarske predstave i nastupa dece iz OŠ „Laza Kostić“, u programu su učestvovala i deca iz Centra za smeštaj odojčadi, dece i omladine iz Zvečanske i deca iz Centra za dnevni boravak i smeštaj dece i omladine sa invaliditetom „Sunce“.

    Centar „Sunce“, prva zadužbine Delta Holdinga, poklonjen je gradu Beogradu 2012. godine. Pored radno – terapeutskih radionica i prostorija za dnevni boravak dece i omladine sa invaliditetom, Centar nudi i uslugu „Predah roditeljstvu“, što podrazumeva da korisnici mogu da koriste i uslugu noćenja.

    Copyright © Delta Fondacija 2011-2014.