Početna

    Politika privatnosti

    Poštovani posetioci,

    Hvala na poseti naše internet prezentacije.

    Vaš pristup našem sajtu podleže uslovima korišćenja internet sajta i politici privatnosti, kao i važećim propisima Republike Srbije koji uređuju ovu oblast.

    Pristupom i korišćenjem našeg internet sajta, prihvatate bez ograničenja, ove uslove korišćenja.

    Delta Fondacija čuva privatnost svih posetilaca ovog internet sajta i štiti lične podatke posetilaca (u daljem tekstu: posetilac i/ili korisnik internet sajta).

     

    Upotreba informacija

    Svi korisnici interneta mogu bez ograničenja i u skladu sa uslovima korišćenja, posetiti internet prezentacije Delta Fondacije bez otkrivanja bilo kakve lične informacije o sebi. Sve informacije koje prikupljamo koristimo kako bismo olakšali upotrebu internet prezentacije, kao i da bismo sprečili zloupotrebu i nelegalne aktivnosti na njoj.

    Prikupljamo samo informacije o korišćenju internet prezentacije, poput broja preuzimanja određenih datoteka, dnevnog broja korisnika, broja pregledanih stranica, IP adrese računara. Ove informacije se prikupljaju bez pojedinačne identifikacije, iako se IP adrese mogu koristiti u slučajevima sprečavanja zloupotreba i nelegalnih aktivnosti. Ove informacije koristimo kako bismo unapredili internet prezentaciju i pružili što relevantnije iskustvo našim korisnicima.

     

    Prikupljanje ličnih podataka

    U slučaju kada od vas zatražimo druge lične informacije, zatražićemo i vaš pristanak (npr. upotrebom online formulara ili putem e-maila), u vidu posebne Saglasnosti, a vas obavestiti o procesu i svrsi prikupljanja informacija.

    Lične podatke koje nam date ili do kojih dođemo putem ovog internet sajta, koristićemo isključivo za odgovaranje na vaša pitanja i/ili za poboljšanje naših usluga, obaveštavanje o ponudama i dodatnim informacijama i aktuelnostima koje vas kao korisnika interesuju u vezi sa kompanijom Delta Fondacija Beograd.

    Naglašavamo da Delta Fondacija može prikupljati lične podatke od korisnika internet sajta isključivo u skladu sa odredbama Zakona o zaštiti podataka o ličnosti („Službeni glasnik Republike Srbije“ br. 97/2008, 104/2009, 68/2012 i 107/2012), (u daljem tekstu: Zakon).

     

    Pristup informacijama

    Sve informacije koje nam pružite čuvaju se na našem serveru, i mogu im pristupiti isključivo ovlašćena lica za obradu podataka, u svrhe navedene u ovoj politici ili u druge svrhe za koje je ste vi kao korisnici internet sajta dali odobrenje.

    Vaši podaci će se obrađivati i čuvati sve dok postoji vaša saglasnost za to.

     

    Upotreba „cookies“

    Internet prezentacija Delta Fondacije koristi kolačiće (eng. cookies) u prikupljanju podataka.

    Kolačić je mala tekstualna datoteka koja se šalje vašem računaru prilikom posete nekoj internet prezentaciji. Kolačići na internet prezentaciji Delta Fondacije vrše veliki broj različitih funkcija i omogućavaju vam efikasnije kretanje po stranicama, čuvaju vaše omiljene postavke i doprinose boljem doživljaju internet prezentacije.

    Na internet prezentaciji se mogu koristiti i kolačići koji nisu neophodni za njihovo funkcionisanje. Takve kolačiće ne koristimo za praćenje ponašanja pojedinačnih korisnika niti njihovu identifikaciju već za sticanje korisnih saznanja o načinu korišćenja internet prezentacije tako da ih možemo dalje unapređivati za naše korisnike.

    Ukoliko ne želite da primate kolačiće, možete svoj internet pretraživač podesiti tako da vas obaveštava kada vam se kolačići šalju, a možete i da odbijete prijem svih kolačića. Takođe možete da obrišete kolačiće koji su već postavljeni na vaš računar.

    Ograničavanje ili blokiranje kolačića koji se putem internet pretraživača postavljaju na vaš uređaj se vrši podešavanjem postavki internet pregledača. Za više informacija možete posetiti internet sajt www.aboutcookies.org koji sadrži detaljna uputstva o ovom postupku u različitim internet pregledačima.

     

    Prava intelektualne svojine

    Kompletan sadržaj internet sajta Delta Fondacije (svi tekstovi, logotipi, fotografije, audio sadržaj i video materijal na ovom internet sajtu) jesu autorsko pravo ili vlasništvo Delta Fondacije, ili su na internet sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika odnosno ovlašćenog nosioca prava intelektualne svojine.

    Korišćenje sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika sadržaja je strogo zabranjeno.

     

    Funkcionisanje internet sajta

    Delta Fondacija ne garantuje da će internet sajt funkcionisati bez prekida ili grešaka, ali će nastojati da nedostatke otkloni u što kraćem roku.

    Delta Fondacija nije odgovorna za materijalnu ili nematerijalnu štetu, direktnu ili indirektnu koja može da nastane korišćenjem internet sajta ili njegovog sadržaja. Takođe, naš internet sajt može sadržati linkove ka drugim internet sajtovima koji su nezavisni od Delta Fondacije i koji samim tim ne podležu ovoj Politici privatnosti i uslovima korišćenja. Delta Fondacija ne kontroliše i nije odgovorna za sadržaj, uslove korišćenja, politiku privatnosti ili bezbednost drugih internet sajtova.

     

    Maloletni posetioci internet sajta

    Svi maloletni posetioci internet sajta su u obavezi da dobiju dozvolu svojih roditelja ili staratelja pre nego što nam pruže informacije o sebi. Maloletnim korisnicima koji nemaju ovakvo odobrenje nije dozvoljeno da daju lične informacije.

     

    Izmena politike privatnosti i uslova korišćenja internet sajta

    Delta Fondacija zadržava pravo da u svakom trenutku izmeni politiku privatnosti i uslove korišćenja ovog internet sajta.

    Molimo da periodično posetite ovu stranicu radi upoznavanja sa trenutno važećim uslovima korišćenja.