Davanja u 2016. godini

Davanja u 2016. godini

17. januar 2017.

U 2016. godini u razvoj društvene zajednice uložilli smo 201.912.670 RSD, pomogli 67.155 naših sugrađana i realizovali 427 humanitarnih akcija.

Izgradnjom druge zadužbine, Centra za sport i rehabilitaciju osoba sa invaliditetom „Iskra“ u Kragujevcu doprineli smo razvoju sporta osoba sa invaliditetom i nastavili da doprinosimo kulturno istorijskom nasleđu Srbije.

Nastavkom projektnih aktivnosti u okviru „Zasada za budućnost“ podržali smo 11 inicijativa i na taj način doprineli smanjenju siromaštva i nezaposlenosti i razvoju poljoprivredne proizvodnje u našoj zemlji.

Edukacijom mladih poljoprivrednika, pružanjem specifičnih znanja i veština, težimo da obezbedimo edukovan kadar. Program „Fond za budučnost“ pohađa 45 učenika iz 3 poljoprivredne škole u Srbiji.

I zaposleni u Delta Holdingu brigom o deci iz socijalno ugroženih porodica daju svoj lični doprinos smanjenju siromaštva u našoj zemlji. Redovno za decu pripremaju pakete sa životnim namirnicama, garderobom, školskim priborom i prate rast i razvoj deteta kojem su „Treći roditelj“.