Podrška osobama sa invaliditetom

Povezane vesti

Tačno dve godine otkako je Goran Nikolić započeo svoj veliki poduhvat – 55 maratona za 55 dana – kreće veliki karavan koji će promovisati Goranove, ali i mogućnosti svih osoba sa invaliditetom.
U okviru 23. Festivala autorskog filma (FAF) u Jugoslovenskoj kinoteci u Beogradu prikazan je dokumentarni film “Otvorenih očiju” Marka Novakovića o herojskom podvigu Gorana Nikolića, upravniku Sportskog centra za sport i rehabilitaciju osoba sa invaliditetom „Iskra“ u Kragujevcu, druge zadužbine Delta Fondacije koji se kandidovao za Ginisov rekord istrčavši 55 maratona za 55 uzastopnih dana.
U organizaciji Odbojkaškog kluba osoba sa invaliditetom „Feniks“ iz Kikinde, održan je šesti po redu Međunarodni turnir u sedećoj odbojci „KUP Kikinda“.
Članovi Paraolimpijske akademije „Junior“ 22. jula krenuli su po 12 put za redom u veliki biciklistički pohod od Kragujevca do Mostara.
Kragujevački sportski klub za osobe sa invaliditetom „Pčelice“ organizovao je u subotu, 11. jula Humanitarni turnir u malom fudbalu.