Program "Fond za budućnost" završila 11. generacija stipendista

31. maj 2017.

Program Delta Fondacije „Fond za budućnost“, koji obuhvata dvogodišnju poslovnu i praktičnu obuku učenika poljoprivrednih škola, uspešno je završila 11. generacija stipendista.

Dodela sertifikata za 43 stipendista iz poljoprivrednih škola u Futogu, Zrenjaninu i Somboru, organizovana je na imanju Delta Agrara "Podunavlje" u Čelarevu.

Čestitajući stipendistima, zamenik direktora Delta Fondacije, Aleksandra Jeličić, poručila im je da nastave da uče i rade na sebi i da budu hrabri i uporni u ostvarivanju svojih ciljeva.

Cilj programa „Fond za budućnost“ je podrška učenicima poljoprivrednih škola u profesionalnom napredovanju. Kroz ovaj program stipendisti stiču dodatna znanja i veštine uz pomoć stručnjaka Delta Agrara na imanjima u Apatinu, Banatskoj Topoli i Čelarevu. Onima koji žele da nastave obrazovanje Delta Fondacija pruža finansijsku podršku i mogućnost zapošljavanja u članicama Delta Holdinga.

Program „Fond za budućnost“, koji je 2006. godine pokrenula kompanija Delta Holding, do sada je pohađalo 309 srednjoškolaca.