Press room

Vesti

Stručnjaci Delta Agrara danas su meštanima sela Dubočane i Mala Jasikova održali predavanje o tome kako se organizuje moderan uzgoj jagoda i kako se zasadi dunje štite od bolesti. Tokom prepodneva imali su i pokaznu vežbu rezidbe. Ove edukacije su deo akcije „Naše selo“ koju je pokrenuo Delta Holding, za modernizaciju proizvodnje i podizanje kvaliteta života u dva sela u okolini Zaječara.
Prvi put u selima Mala Jasikova i Dubočane organizovana je novogodišnja proslava za mališane. Pozorišnom predstavom i podelom paketića nastavljen je projekat „Naše selo“ koji Delta Holding sprovodi u ovim selima.
Pedeset meštana sela Dubočane i Mala Jasikova danas je, u okviru akcije „Naše selo“, obišlo imanja Delta Agrara u Čelarevu i Staroj Pazovi, što je deo njihove edukacije za modernu poljoprivrednu proizvodnju.
OBNOVA SELA KREĆE IZ ZAJEČARA „Naše selo“ - naziv je novog projekta Delta Holdinga, kojim Kompanija želi da pokrene razvoj poljoprivrede u nerazvijenim predelima i obnovu sela u Srbiji. Za početak projekta odabrana su sela Dubočane i Mala Jasikova, u okolini Zaječara i danas su tu odluku njihovim žiteljima saopštili predsednik Delta Holdinga Miroslav Mišković i gradonačelnik Zaječara Boško Ničić.
Izdavački prvenac Delta Fondacije „Maratonac“. Delta Fondacija obeležila je 11 godina rada promocijom svog izdavačkog prvenca: autobiografije slabovidog atletičara Gorana Nikolića pod imenom „Maratonac“.