Press room

Vesti

OBNOVA SELA KREĆE IZ ZAJEČARA „Naše selo“ - naziv je novog projekta Delta Holdinga, kojim Kompanija želi da pokrene razvoj poljoprivrede u nerazvijenim predelima i obnovu sela u Srbiji. Za početak projekta odabrana su sela Dubočane i Mala Jasikova, u okolini Zaječara i danas su tu odluku njihovim žiteljima saopštili predsednik Delta Holdinga Miroslav Mišković i gradonačelnik Zaječara Boško Ničić.
Izdavački prvenac Delta Fondacije „Maratonac“. Delta Fondacija obeležila je 11 godina rada promocijom svog izdavačkog prvenca: autobiografije slabovidog atletičara Gorana Nikolića pod imenom „Maratonac“.
Tačno dve godine otkako je Goran Nikolić započeo svoj veliki poduhvat – 55 maratona za 55 dana – kreće veliki karavan koji će promovisati Goranove, ali i mogućnosti svih osoba sa invaliditetom.
Tokom maja i juna učenici poljoprivrednih škola u Srbiji imali su drugi deo jednonedeljne praktične obuke u letnjem semesetru na imanjima Delta Agrara.
Za unapređenje poljoprivredne proizvodnje u Srbiji kroz socijalno preduzetništvo, devet udruženja građana, humanitarnih organizacija i zemljoradničkih zadruga dobilo je od Delta Holdinga grantove u vrednosti od 5.075.922,00 miliona dinara.