Press room

Vesti

Goran Nikolić, slabovidi atletičar iz Kragujevca, danas je na stazi u okolini Čikaga istrčao poslednju od 77 uzastopnih maratonskih trka za 77 dana. Poduhvat je simbolično okončan prolaskom kroz kapiju manastira Nova Gračanica.
Dokumentarni film “Otvorenih očiju” o slabovidom maratoncu Goranu Nikoliću otvorio je 8. međunarodni festival sportskog filma Zlatibor 2019. i na ovoj manifestaciji dobio je dva priznanja
Uručenjem sertifikata o završenoj obuci za više od 40 meštana, obeležen je završetak prve i početak druge faze u projektu „Naše selo“, koji Delta Holding sa partnerima sprovodi u selima Dubočane i Mala Jasikova kod Zaječara.
Na svečanosti upriličenoj povodom 90 godina Rotary ideje u Srbiji, 114 godina Rotary International i 101 godinu Rotary fondacije, dobili smo plaketu za saradnju na projektu ,,55 maratona za 55 dana".
U okviru projekta Zasad za Budućnost organizacije koje su dobitnici grantova Delta Fondacije potpisale su Sporazum o saradnji članica mreže ,,Solidarni agrobiznisi".